Kienhuis Groep viert 50 jaar van toewijding en service

Kienhuis Wintersport

Dit jaar markeert een bijzonder moment voor de Kienhuis Groep: ons 50-jarig jubileum! Sinds de oprichting in 1974 hebben we ons ingezet voor het leveren van uitmuntende diensten in diverse sectoren. Dit halve eeuw jubileum is een gelegenheid om terug te blikken op onze geschiedenis, onze groei en de passie die ons drijft in alles wat we doen.

De oorsprong van Kienhuis Groep

Het verhaal van Kienhuis Groep begint in 1974, toen Bertus Kienhuis in Denekamp zijn familiebedrijf opstartte in de uitvaartbranche. Wat begon als een kleinschalige onderneming, groeide al snel uit tot een betrouwbare naam in de uitvaartzorg. Bertus Kienhuis bouwde een reputatie op door het bieden van een compleet uitvaartpakket, waarbij transparantie en snelle communicatie centraal stonden. Dankzij zijn jarenlange inzet was hij in staat om uitvaarten op een professionele manier van A tot Z te begeleiden.

In 2005 droeg Bertus de leiding van het bedrijf over aan zijn dochter, Astrid Kienhuis. Astrid zette de traditie van zorgvuldigheid en professionaliteit voort, samen met een team van deskundige uitvaartverzorgers, chauffeurs, administratief medewerkers, dragers en grafdelvers. Dit team is gespecialiseerd in het verzorgen en begeleiden van begrafenis- en crematieplechtigheden in heel Twente, en blijft zich inzetten voor het leveren van de beste zorg op moeilijke momenten.

Groei en diversificatie

In de loop der jaren heeft Kienhuis Groep zijn activiteiten uitgebreid. Wat begon als een uitvaartbedrijf breidde zich uit naar andere gebieden. In 1991 werd Skiverhuur Denekamp opgericht, dat snel evolueerde naar een toonaangevende specialist in wintersport in Oost-Nederland. De groei van dit onderdeel van onze groep is indrukwekkend: waar we aanvankelijk begonnen met slechts 20 paar ski’s, hebben we nu een uitgebreide service voor ski- en snowboardverhuur en -onderhoud.

Met trots bieden we nu de Kienhuis Wintersport en Kienhuis Ski & Board Service aan. Onze expertise op het gebied van wintersport is ongeëvenaard. Onze nieuwste aanwinst, de Montana Crystal Magic slijpmachine met Griptech, zorgt voor de hoogste precisie in de onderhoud van ski’s en snowboards. Jaarlijks verzorgen wij tussen de 30.000 en 35.000 servicebeurten voor klanten in Nederland, waarmee we bijdragen aan een optimale wintersportervaring voor velen.

Familie en passie

Het succes van Kienhuis Groep is mede te danken aan de betrokkenheid van de familie Kienhuis. Zoon Erik, dochter Astrid, en de andere teamleden zoals Ina Hartlief en Freek Tijink zijn allemaal gepassioneerd door hun werk en het wintersportvirus. Regelmatig testen we ons materiaal en onze diensten tijdens trips naar de sneeuw om ervoor te zorgen dat we alleen het beste advies geven aan onze klanten.

Onze spreuk “Kienhuis Wintersport - Where snow becomes passion” weerspiegelt de toewijding en liefde die we hebben voor wintersport. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, zodat zij met een glimlach en een goed gevoel op wintersportvakantie kunnen gaan.

Onze huidige diensten

Vandaag de dag bestaat de Kienhuis Groep uit verschillende onderdelen die elkaar aanvullen:

  • Kienhuis Uitvaartverzorging: Specialist in professionele uitvaartzorg.
  • Kienhuis Wintersport: Voor al je wintersportbehoeften, van verhuur tot advies en van onderhoud tot de reparatie van je ski’s en snowboards.
  • Kienhuis Busverhuur: Betrouwbare busverhuur voor wintersportgroepen.

We zijn gevestigd op de Kloppendijk in Denekamp, waar we onze verschillende diensten combineren om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Een feestelijke terugblik

Ter gelegenheid van ons 50-jarig bestaan willen we deze mijlpaal samen met jullie vieren. Het is een moment om onze klanten, partners en vrienden te bedanken voor hun vertrouwen en steun. We kijken uit naar nog vele jaren van samenwerking en succes.

Bedankt voor 50 geweldige jaren en op naar de toekomst!

Met vriendelijke groet,

Het Team van Kienhuis Groep

Vorig artikel
Vorig artikel
Terug naar overzicht
Volgend artikel
Volgend artikel
Where snow becomes passion
Where snow becomes passion
Where snow becomes passion
Where snow becomes passion
Where snow becomes passion
Where snow becomes passion

Wil je meer informatie of heb je speciale wensen?

Neem dan contact met ons op, dit kan ook door te bellen of stuur een e-mail.

Neem contact op