×

Titel

Text

Verzending & Afhalen

Verzending

Tarief voor verzenden

Wanneer je een order plaats onder de 40 euro, worden er verzendkosten in rekening gebracht. Er zijn verschillende aanbieders waar wij mee werken, waaronder PostNL en DHL. De keuze is aan u met welke leverancier u de producten wilt verzenden.

Wanneer u een order plaatst boven de 40 euro worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Verzending is dus gratis!

Levering

Wij behandelen u bestelling met de uiterste zorgvuldigheid. De goederen besteld bij Kienhuis Wintersport worden op het door u aangegeven adres afgeleverd in binnen- en buitenland. Goederen worden geleverd conform de wettelijke in Nederland geldende bepalingen aangaande verkoop op afstand. In het algemeen kunt u uw bestelling binnen 1-3 werkdagen verwachten. Wij versturen met verschillende aanbieders in Nederland. Wanneer er een track and trace code bekend is bij ons, zult u deze per mail ontvangen zodat u uw pakket kunt volgen.

Voorraad


Voor alle artikelen op deze site geldt: zolang de voorraad strekt. Hoewel deze site met de meeste zorg is samengesteld en ook regelmatig wordt bijgewerkt kan het voorkomen, dat door vertraagde aanvoer en/ of andere omstandigheden, een of meerdere artikelen niet (meer) leverbaar zijn. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Prijs-, zet-, kleur- en modelwijzingen voorbehouden. Mocht het product tijdelijk uitverkocht of niet te leveren zijn dan ontvangt u een bericht van ons.

Bezorging bestelling

De goederen worden van dinsdag t/m zaterdag bezorgd. Het pakket wordt bij eventuele afwezigheid maximaal 2 keer aan de deur aangeboden. Daarna ontvangt u een afhaalopdracht voor het in de buurt gelegen afhaaldepot.Wij bezorgen alle artikelen van uw bestelling, indien mogelijk, in één pakket.

Heeft u vragen over uw bestelling neemt u dan contact op met de klantenservice via info@kienhuiswintersport.nl 

Afhalen

U kunt uw product tijdens openingstijden of op afspraak afhalen bij onze winkel in Denekamp.