×

Titel

Text

Uw skischoen op maat

Heb je ook last van pijnlijke voeten of benen tijdens het skiën?

Zonde! De oorzaak ligt vaak in slecht passende of verouderde skischoenen. Kienhuis maakt je skischoen op maat! 

Wij kunnen je helpen om dit achter je te laten! Met een professionele bootfitting maken we een uitgebreide 3D analyse van je onderbeen en voeten of een analyse van de huidige skischoenen. Hiermee bepalen we wat de beste oplossing voor jouw situatie. Tijdens de 3D visualisatie van je voet kunnen we virtueel verschillende schoenen passen totdat we jouw beste fit hebben gevonden. Eventuele probleemgebieden kunnen we modificeren zodat de schoen en/of zool helemaal aangepast is aan jouw wensen.

We zijn enorm trots op het feit dat we één van de weinige specialisten in Nederland zijn die een bootfitting aanbiedt doormiddel van het nieuwe Fischer NXT-systeem! Na de uitgebreide 3D analyse hebben we een duidelijk beeld van de knelpunten. Door de knelpunten in kaart te brengen, kunnen we vervolgens in onze winkel de skischoenen geheel op maat maken. Vanuit daar gaan we er voor zorgen dat je weer pijnvrij de piste af kunt! 

Bekijk in de onderstaande video onze werkwijze om je skischoen geheel op maat te maken!Zonder pijn op wintersport!

Vaak komen klanten bij ons met klachten als: koude voeten, pijn door druk op de voet of scheenbeen, pijn in de enkel, kramp in de voet of slippen in de schoen. De oorzaak zit hem vaak in slecht zittende of verouderde skischoenen. 

Herkenbaar? Kies dan voor een pijnloze skivakantie en kom langs voor een bootfitting! Wij kunnen verschillende technieken toepassen om ervoor te zorgen dat je skischoenen een perfecte fit heeft. Denk hierbij aan:

• Aanmeten van thermo custom binnenzool
• Aanmeten van een stabilisatie hiel
• Thermoplastisch vormen van de binnenschoen en/of buitenschoen
• Uitdrukken/stretchen van de buitenschoen

Omdat het aanmeten van skischoen een heel persoonlijk proces is, is het goed om de tijd te nemen voor een bootfitting.

Trek er gerust 1,5 tot 2 uur voor uit, zo kunnen we er samen voor zorgen dat je volop kunt genieten van je wintersportvakantie, zonder pijn! Samen voor de beste skischoen op maat.

U hoeft hiervoor geen afspraak te maken, u kunt hiervoor langskomen en wij werken op volgorde van binnenkomst.

Skischoen op maat bij Kienhuis Wintersport