×

Titel

Text

Retouren

U heeft het recht (herroepingsrecht/bedenktijd) bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na het verstrijken van de eerste 14 dagen is de overeenkomst een feit en is het recht tot herroeping niet meer van toepassing. Na melding van verzoek tot retour heeft u 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren, in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden (inclusief onbeschadigde tags en labels). Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@kienhuiswintersport.nl o.v.v. verzoek tot retour. Wij zullen binnen 48 uur contact met u opnemen om de vraag/verzoek verder af te handelen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding en controle van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Artikelen die zijn uitgesloten van retour zijn;

  • gepersonaliseerde artikelen
  • speciale bestellingen op verzoek klant
  • artikelen waar een houdbaarheidsdatum is verbonden
  • artikelen die niet bij Kienhuis Wintersport zijn aangekocht.
  • het artikel is beschadigd, of de verpakking is meer beschadigd dan nodig of vermist bij een korte periode van testen. Probeer dit te voorkomen door het product met zorg te behandelen en bij retour goed te verpakken.

Ruilen

Wil je een artikel ruilen neem dan contact op via info@kienhuiswintersport.nl o.v.v. verzoek tot ruilen. Wij nemen dan binnen 48 uur contact met u op om uw verzoek te behandelen. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Artikelen die uitgesloten zijn van ruilen zie onder retour.