×

Titel

Text

Retouren

U heeft het recht (herroepingsrecht/bedenktijd) bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na het verstrijken van de eerste 14 dagen is de overeenkomst een feit en is het recht tot herroeping niet meer van toepassing. Na melding van verzoek tot retour heeft u 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor de retourzending van uw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@kienhuiswintersport.nl o.v.v. verzoek tot retour. Wij zullen binnen 48 uur contact met u opnemen om de vraag/verzoek verder af te handelen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding en controle van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Artikelen die zijn uitgesloten van retour zijn;

  • gepersonaliseerde artikelen.
  • artikelen waar een houdbaarheidsdatum aan is verbonden.
  • artikelen die niet bij Kienhuis Wintersport zijn aangekocht.
  • mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg. In het geval van een retourzending, probeer er voor te zorgen dat het product goed verpakt is.

Ruilen

Wil je een artikel ruilen neem dan contact op via info@kienhuiswintersport.nl o.v.v. verzoek tot ruilen. Wij nemen dan binnen 48 uur contact met u op om uw verzoek te behandelen. Enkel de kosten voor retourzending van uw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Artikelen die uitgesloten zijn van ruilen staan hierboven weergegeven.