×

Titel

Text

Over Kienhuis Wintersport

In 1991 klein begonnen als Skiverhuur Denekamp en in de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé specialist in Oost-Nederland op wintersportgebied: Kienhuis Wintersport.

Hoe het begon
Opgericht door Bertus Kienhuis, begon Skiverhuur Denekamp met de verhuur van 20 paar ski’s als een uit de hand gelopen hobby. Deze groeide echter snel uit zijn voegen en twee jaar later werd er uitgebreid met een werkplaats voor onderhoud. Zoon Erik, dochter Astrid, Ina Hartlief en Freek Tijink raakten ook besmet met het wintersportvirus en zijn nu dan ook met veel passie en enthousiasme werkzaam in de zaak. Natuurlijk wordt er op regelmatige basis ook het een en ander getest tijdens een tripje naar de sneeuw! Dit alles om u van het beste, maar ook het eerlijkste advies te blijven voorzien.

Wij hanteren dan ook graag onze spreuk: Kienhuis Wintersport - Where snow becomes passion!

Met ons allen proberen we jullie van het best mogelijk advies te voorzien en ervoor te zorgen dat jullie net als ons, met een glimlach en een goed gevoel op wintersportvakantie gaan!

Waar we nu staan

Met een kleine 450 paar ski’s in de verhuur en een high tech werkplaats zijn we toonaangevend in Oost-Nederland (en daarbuiten). Jaarlijks huren er 700 mensen ski’s of een snowboard bij ons. En daar worden we blij van! We hebben een passie voor ski’s, snowboards, schoenen en het gekraak van verse sneeuw onder onze voeten als we ’s ochtends de piste opgaan…

We ademen wintersport en zijn dan ook altijd op de hoogte van de nieuwste techniek op het gebied van ski en snowboard onderhoud. Het topstuk van ons machinepark zijn de Montana Slijprobots, met als nieuwste machine de Montana Crystal Magic, voorzien van Griptech! Met Griptech worden de staalkanten van uw materiaal nog mooier en constanter geslepen! Onze Kienhuis Ski en Boardservice verzorgt tussen de 30.000 en 35.000 servicebeurten voor ski’s en snowboards voor bedrijven in Nederland. Zie hiervoor onze Onderhoud pagina!

Daarnaast hebben we ons ook gespecialiseerd in bootfitting. We zijn niet voor niks één van de weinige specialisten in Nederland die een professionele bootfitting aanbiedt door middel van een uitgebreide 3D analyse met het Fischer NXT-systeem. We analyseren je voeten en onderbenen of je huidige schoenen en we kijken samen naar de beste keuze voor jouw situatie en knelpunten. Het is zelfs mogelijk om schoenen van bijvoorbeeld Fischer, Salomon, Head, K2 of Atomic helemaal aan te passen naar jouw voeten!

Wij houden net zoveel van wintersport als jij en ons doel is dan ook om jou met de beste gear en met een goed gevoel die berg op te sturen!