×

Titel

Text

SKI RUILPLAN VOOR KINDEREN

Er zijn veel gezinnen die elk jaar op wintersport vakantie gaan naar de wintersport oorden in Europa. Landen zoals Oostenrijk, Duitsland en Frankrijk zijn erg populair. Gezinnen met kinderen hebben vaak in vergelijking duurdere vakanties. De kosten voor het huren van de spulletjes voor de kinderen kunnen al gauw oplopen tot een behoorlijke kostenpost. Doordat kinderen elk jaar groeien, of misschien wel een groeispurt hebben, zijn er elk jaar weer nieuwe spullen nodig. De schoenen een maatje groter, de ski's een paar centimeter langer. Elk jaar opnieuw hebben ze weer die grotere schoenen en grotere ski's nodig.

Bij Kienhuis Wintersport hebben we daarom een kinderski plan, kinder ruilplan, groeiplan! Dit biedt voor veel gezinnen een kwalitatief zeer goede, maar goedkopere oplossing. Voor een vast, laag bedrag kunnen gezinnen daarom bij ons, Kienhuis Wintersport, de set veranderen naar een set met de juiste maten en lengte voor de kinderen. Voor vele families voorzien wij hier in de behoefte doordat er elk jaar naar een andere set kan worden gewisseld. Met het handige ruilsysteem kan er elk jaar worden langsgekomen om de huidige set op te meten en te bekijken om dan eventueel naar een nieuwe set over te stappen. Wanneer u meerdere kinderen heeft kan er bijvoorbeeld ook doorgeschoven worden van de oudste naar de jongste, dan betaalt u alleen de onderhoudskosten aan het materiaal. Wanneer u de spullen omruilt worden de ski's natuurlijk geslepen en gewaxt.

Hoe gaat dit ruilplan in zijn/haar werk:

U koopt het eerste setje, jonggebruikt materiaal voor uw kind

Aankoop:

Ski's:                 € 139,95

Schoenen:        € 99,95

Stokken:           € 19,95

Totaal:               € 259,85

Complete set:   € 175,- (jong gebruikt materiaal)

Deze set is vanaf aankoop in uw eigendom.

Per ruil betaald u dan:

Alleen ski's:            € 20,-

Alleen schoenen:   € 20,-

Complete set:        € 30,-

Voor maximaal 30 euro per jaar heeft u dus elk jaar een passende skiset voor uw kind!

Van kinder ruil plan naar jeugd ruil plan

Dit kinder ruilplan gaat helaas niet oneindig door. Wanneer een kind een ski nodig heeft van meer dan 140cm of een skischoenmaat groter dan 26.5(EU41) dan dient er over te worden gegaan naar volwassen wintersportmateriaal. Dit omdat er simpelweg geen grotere kinderspullen worden geproduceerd. Ook hier kunt gewoon door blijven gaan met ruilen tot uw kind stopt met groeien, alleen dient er eenmalig €150,- te worden bijbetaald. Dit omdat volwassen materiaal duurder is dan het kinder materiaal.

Wilt u dan nadat uw kind is uitgegroeid overstappen naar een 'echte' compleet nieuwe set? Dan krijgt u bij inleveren van de complete ruilset een tegoed van € 175,- die u kunt inleveren bij aanschaf van een nieuwe set spullen voor uw kind. Bijvoorbeeld nieuwe ski's, skischoenen en/of skistokken.

Ruilen van materiaal

Het ruilen van het materiaal dient voor 1 januari te geschieden, wilt u garantie hebben op passend materiaal. Dit om te voorkomen dat u teleurgesteld bent dat er geen spullen beschikbaar zijn in verband met de geliefde voorjaarsvakantie of krokusvakantie. Voor het omruilen kunt u gewoon langskomen tijdens onze openingstijden.