×

Titel

Text

SKI RUILPLAN VOOR KINDEREN

Er zijn veel gezinnen die elk jaar op wintersport vakantie gaan naar de wintersport oorden in Europa. Landen zoals Oostenrijk, Duitsland en Frankrijk zijn erg populair. Gezinnen met kinderen hebben vaak in vergelijking duurdere vakanties. De kosten voor het huren van de spullen voor de kinderen kunnen al gauw oplopen tot een behoorlijke kostenpost.

Doordat kinderen elk jaar groeien of misschien wel een groeispurt hebben, zijn er elk jaar weer nieuwe spullen nodig. De schoenen een maatje groter, de ski's een paar centimeter langer.

Elk jaar opnieuw hebben ze weer die grotere schoenen en grotere ski's nodig.

Bij Kienhuis Wintersport hebben we daarom een kinderski plan, kinder ruilplan, groeiplan!

Dit biedt voor veel gezinnen een kwalitatief zeer goede, maar goedkopere oplossing. Voor een vast, en een laag bedrag. Kunnen gezinnen  bij ons, Kienhuis Wintersport, de set veranderen naar een set met de juiste maten en lengte voor de kinderen. Voor vele families voorzien wij hier in de behoefte doordat er elk jaar naar een andere set kan worden gewisseld. Met het handige ruilsysteem kan u elk jaar opnieuw langsgekomen in onze winkel. Hier wordt de huidige set opgemeten en bekijken we of er eventueel naar een nieuwe set overgestapt moet worden. Wanneer u meerdere kinderen heeft, kan er bijvoorbeeld ook doorgeschoven worden van de oudste naar de jongste. Dan betaalt u alleen de onderhoudskosten voor het materiaal. Wanneer u de spullen omruilt worden de ski's natuurlijk geslepen en gewaxt!

Kinderruilplan Kienhuis Wintersport

Hoe werkt het ruilplan:

U koopt het eerste setje, jonggebruikt materiaal voor uw kind. 

Aankoop: 

Ski's:                 € 175,=

Schoenen:        € 90,=

Stokken:           € 20,=

Totaal:               € 285,=

Complete set:   € 200,=* (jong gebruikt materiaal) 

Deze set is vanaf de aankoop in uw eigendom.

Per ruil betaald u dan*:

Alleen ski's:            € 30,- 

Alleen schoenen:   € 30,-

Complete set:        € 40,-

Voor maximaal 40* euro per jaar heeft u dus elk jaar een passende skiset voor uw kind!


Van Kinderruilplan -> naar Jeugd ruilplan

Het kinder-ruilplan gaat helaas niet oneindig door.
Kinder- of juniormateriaal is er in ski's tot een lengte van 140-150 cm. Skischoenen voor kinderen zijn er tot maat 40/41.
In dat geval kan er over worden gegaan naar volwassen wintersportmateriaal.
Er is dan eenmalig een bijbetaling van €175,=*. Omdat er volwassen materiaal wordt ingezet en dat nu eenmaal duurder is dan kindermateriaal.
Vervolgens kan jaarlijks de set weer geheel of gedeeltelijk worden omgeruild voor € 30,= of € 40 euro,=*
Totdat uw kind is uitgegroeid.

Wilt u nadat uw kind is uitgegroeid overstappen naar een complete nieuwe set?

Dan krijgt u bij inleveren van de complete ruil-set een tegoed van € 200,=* , die kunt u inleveren bij aanschaf van een nieuwe set voor uw kind. Bijvoorbeeld nieuwe ski's/skischoenen en/of skistokken.

* seizoen 2023-2024


Ruilen van materiaal

Het ruilen van het materiaal dient bij voorkeur VÓÓR 1 DECEMBER van het seizoen te geschieden, wilt u garantie hebben op passend materiaal. Dit om te voorkomen dat u teleurgesteld bent dat er geen spullen beschikbaar zijn. In verband met de geliefde voorjaarsvakantie of krokusvakantie. Voor het omruilen kunt u gewoon langskomen in de winkel tijdens onze openingstijden.