×

Titel

Text

Skihelmen en Snowboardhelmen/ Skihelmen/ Dames/ Salomon Icon 2 MIPS White 2020
697Salomon_Icon_2_MIPS_White
  • 697Salomon_Icon_2_MIPS_White

Salomon Icon 2 MIPS White 2020

L40538800 / Salomon

Kies uw maat

€90,96

€129,95

Nu Voor

€90,96

Koop meer en bespaar !


Merk: Salomon
Artikelnummer fabrikant: L40538800
Kleur: WitProductomschrijving

De Salomon Icon 2 M Mips-helm bevat de nieuwigheden waarmee het Franse huis een revolutie teweegbrengt in de alpine skihelmenwereld omdat het de EPS 4D- en MIPS-technologieën combineert om nog meer uw hoofd te beschermen, niet alleen tegen verticale en schuine botsingen, maar ook tegen de rotatiekracht tegen een hoekige impact.

De actieve ventilatie wordt gegarandeerd door het Airflow- en Thermo Control-systeem (TCS) waarmee u de luchtstroom rond het hoofd kunt regelen om een aangename temperatuur en naar wens te houden. De voering heeft Advanced Skin Active Dry-technologie om je frisheid en snelle opname van vocht te geven; het is ook wasbaar en verwijderbaar, zodat u het kunt vernieuwen wanneer u maar wilt.

Ontworpen voor ronde hoofden. Deze skihelm wordt geleverd met een aangepast verstelbaar controle systeem, zodat u de fit beter kunt regelen en de oorstukken zijn compatibel met geluidsinstallaties, zodat u genieten van uw favoriete sport en tegelijkertijd naar muziek kunt luisteren.

Deze tijdloze all-mountain helm heeft het lage profiel behouden en is daarmee een bestseller geworden. Dit jaar hebben we MIPS ™ toegevoegd voor de bescherming van rotatiekrachten, in combinatie met Salomon's premium EPS4D-technologie, voor superieure schokabsorptie.


Alternatieve producten

Bijbehorende producten